HomeStiriSecuritate FizicaTânăr reținut pentru tâlhărie și furtul a două brățări din aur
tanar-retinut-pentru-talharie-si-furtul-a-doua-bratari-din-aur

Tânăr reținut pentru tâlhărie și furtul a două brățări din aur

tanar-retinut-pentru-talharie-si-furtul-a-doua-bratari-din-aurUn tânăr de 19 ani din Iași a fost reținut de polițiști după ce a furat două brățări din aur și a atacat vânzătoarea cu spray lacrimogen.

Un tânăr de 19 ani a fost arestat miercuri la Vaslui, după ce cu două seri înainte a tâlhărit-o pe vânzătoarea unui magazin de bijuterii din centrul oraşului, scrie stirileprotv.ro.

Aceeaşi vânzătoare a mai fost victimă şi în urmă cu câteva luni, la un alt incident, în acelaşi magazin.

Luni seară, tânărul a intrat în magazin folosind spray lacrimogen și a furat două brățări. În urma lui, angajata a apăsat butonul de panică.

A fost alertată firma de pază, iar ulterior, Poliţia. După ce au vizionat imaginile surprinse de camerele de supraveghere, polițiștii au reuşit să îl identifice pe suspect. El a fost prins însă la Iaşi, acolo unde apucase să amaneteze deja cele două brățări furate.

Pagubă, în valoare de peste 5 mii de lei, a fost recuperată în totalitate. Instanţa a emis astăzi un mandat de arestare preventivă pe numele tânărului.

În urma cercetãrilor efectuate de politisti, acestia au constatat cã ieseanul de 19 ani mai este cercetat într-un alt dosar sub acuzatia de furt calificat. Acum s-a mai ales cu un nou dosar, de data aceasta pentru tâlhãrie, scrie vremeanoua.ro.

Acelasi magazin a mai fost “vizitat” o datã de cãtre hoti, la începutul anului. În martie, hoțul a fost “elegant”, încercând sã fure fãrã sã foloseascã violența. 

Tâlhãria de luni de la magazinul de bijuterii din Vaslui a avut loc dupã ora 19.00.

 

 

 

Share With: