HomeStiriSecuritate FizicaTânăr reținut pentru tâlhărie după ce l-a lovit pe agentul de pază al unui supermarket
tanar-retinut-pentru-talharie-dupa-ce-l-a-lovit-pe-agentul-de-paza-al-unui-supermarket

Tânăr reținut pentru tâlhărie după ce l-a lovit pe agentul de pază al unui supermarket

tanar-retinut-pentru-talharie-dupa-ce-l-a-lovit-pe-agentul-de-paza-al-unui-supermarketUn tânăr a fost reținut pentru tâlhărie după ce a sustras două şampoane dintr-un supermarket și l-a lovit pe agentul de pază pentru a scăpa.

Un tânăr de 24 de ani a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie, după ce sâmbătă, 2 iunie, a sustras două şampoane dintr-un supermarket situat în centrul Zalăului, apoi l-a agresat pe agentul de pază care a încercat să îl oprească, lovindu-l cu pumnul în zona toracelui, scrie adevarul.ro.

Fapta a avut loc în jurul orei 9, suspectul fiind depistat de către jandarmi, două ore mai târziu. Asupra acesteia au fost găsite bunurile sustrase din magazin.

În cadrul unui alt incident de agresiune asupra agenților de pază dintr-un supermarket, ce a avut loc la sfârșitul lunii februarie a acestui an, un bărbat de 44 de ani ar fi sustras mai multe bunuri de pe rafturile magazinului, iar când a fost surprins de personalul de pază, la ieșirea din unitate, i-ar fi agresat pe oameni și ar fi abandonat bunurile sustrase, precum și bunuri personale, pentru a-și asigura scăparea, scrie securityportal.ro.

 

 

 

Share With: