[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Tânăr reținut pentru tâlhărie: A încercat să scape prin violență după ce a fost prins asupra faptei

Un tânăr de 18 ani a fost reținut de polițiștii constănțeni pentru tâlhărie după ce a lovit un bărbat și a amenințat o femeie în timp ce încerca să scape de agenții de pază care l-au surprins cu bunuri furate din magazin.

La data de 24 mai 2019, în jurul orei 15.10, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție au fost sesizați despre săvârșirea unei infracțiuni de tâlhărie în zona unui magazin alimentar din zona Gării C.F.R. Constanța, se arată într-un buletin de presă al IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni au identificat un tânăr, de 18 ani, din localitatea Valu lui Traian, județul Constanța, care ar fi sustras din magazinul alimentar mai multe produse, iar în momentul în care a fost surprins de personalul de pază ar fi lovit un bărbat, pentru ca apoi să amenințe cu acte de violență și o femeie. Prejudiciul în valoare de 112 lei a fost recuperat și predat personalului unității alimentare.

Tânărul în cauză a fost reținut pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 25 mai urma să fie prezentat instanței de judecată cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

În urmă cu două zile, polițiștii constănțeni au reținut un alt tânăr, în vârstă de 22 de ani, bănuit de comiterea mai multor infracțiuni, printre care și furt calificat.

La data de 22 mai 2019, polițiști din cadrul Secției 3 Poliție Constanța au probat activitatea infracțională a unui bărbat, în vârstă de 22 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de furt calificat, tentativă la efectuarea de operațiuni financiare în mod fraudulos și accesul ilegal la un sistem informatic, precizează IPJ Constanța.

Astfel, bărbatul este bănuit că, în noaptea de 6 spre 7 mai 2019, ar fi sustras din interiorul unui autoturism un portofel, care conținea mai multe documente, dar și carduri bancare. După comiterea faptei, bărbatul s-ar fi deplasat la un ATM din municipiul Constanța, unde ar fi utilizat unul dintre cardurile bancare în vederea efectuării de operațiuni financiare, fără a reuși acest lucru.

Persoana în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de 23 mai 2019, aceasta a fost prezentată instanței de judecată, care a admis propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019