[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Suspecți reținuți în cazul jafului armat la un magazin de bijuterii din Zalău

Poliţiştii au reuşit să îi prindă trei tineri bănuiți de comiterea jafului armat de la un magazin de bijuterii din Zalău, aceștia fiind reținuți când încercau să treacă frontiera.

Trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa au fost reţinuţi de poliţişti, în noaptea de joi spre vineri, în momentul în care intenţionau să părăsească ţara pe la Vama Urziceni-Satu Mare. Cei trei sunt bănuiţi a fi implicaţi în jaful armat la un magazin de bijuterii din Zalău, județul Sălaj, din 19 martie, scrie libertatea.ro.

Potrivit unui comunicat al IPJ Sălaj transmis, vineri, cei trei vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă pentru tâlhărie calificată, conform Mediafax.ro.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale efectuează cercetări într-un dosar penal privind infracţiunea de tâlhărie calificată, comisă în 19 martie la o bijuterie din Zalău. În urma activităţilor complexe desfăşurate de poliţişti au fost identificate persoanele bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri, cu vârste cuprinse între 22 şi 26 de ani, din judeţele Satu Mare şi Constanţa. Aceştia au fost interceptaţi în noaptea de 28 spre 29 martie în punctul de trecere al frontierei Urziceni, judeţul Satu Mare, în momentul în care intenţionau să părăsească teritoriul României. Faţă de cei trei a fost dispusă măsura reţinerii, iar vineri vor fi prezentaţi Parchetului de pe lânga Judecătoria Zalău, cu propunere de arestare preventivă, sub aspectul comiterii infracţiunii de tâlhărie calificată”, se arată în documentul citat.

Un magazin de bijuterii din centrul Zalăului a fost jefuit, în după-amiaza zilei de marţi, 19 martie, de două persoane mascate, una din ele cu o armă cu care a ameninţat vânzătoarea, fapta fiind reclamată poliţiştilor de administratorul magazinului, conform securityportal.ro.

Surse din cadrul anchetei au declarat că hoţii au pătruns în magazin la ora închiderii. Unul dintre ei a sărit peste vitrine, a împins-o pe vânzătoare şi a imobilizat-o, timp în care celălat a sustras diverse obiecte din aur.

Polițiștii au subliniat că, vineri, sunt în derulare 5 percheziții domiciliare, pentru a afla întreaga activitate infracțională a celor trei tineri, conform hotnews.ro.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019