HomeStiriSecuritate FizicaSurprinși de camerele de supraveghere în timp ce furau din magazin VIDEO
surprinsi-de-camerele-de-supraveghere-in-timp-ce-furau-din-magazin-video

Surprinși de camerele de supraveghere în timp ce furau din magazin VIDEO

surprinsi-de-camerele-de-supraveghere-in-timp-ce-furau-din-magazin-videoDoi tineri au fost surprinși de camerele de supraveghere din incinta unui magazin din Cluj în timp ce furau haine.

Pe imagini se observă cum doi tineri – un bărbat și o femeie – intră în magazin și încep să studieze diferite articole sportive. La un moment dat, bărbatul îi arată femeii un tricou, iar aceasta vine lângă el pentru a-l vedea. În doar câteva secunde, femeia se lasă puțin în jos – pentru a nu fi observată de nimeni – și pune tricoul într-o pungă. Scena se repetă puțin mai târziu, în cealaltă parte a magazinului. Aceeași tânără se uita în stânga-dreapta pentru a nu fi văzută, își deschide geanta de pe umăr și pune în ea mai multe perechi de șosete, conform dej24.ro.

Proprietara magazinului a văzut cele petrecute și i-a confruntat pe cei doi chiar înainte ca aceștia să părăsească incinta. Din păcate, până la sosirea agenților de pază, cei doi au reușit să plece. S-au urcat într-o mașină care îi aștepta pe o rampă în afara centrului comercial și au dispărut.

Chiar și așa, fapta lor a fost suprinsă pe camerele de supraveghere amplasate în magazinul din cartierul clujean Gheorgheni, iar imaginile au ajuns deja pe mâna polițiștilor. Oamenii legii au deschis o anchetă în acest caz și încearcă acum să dea de urma făptașilor.

Un alt furt de haine a avut loc la începutul lunii iunie la un centru comercial din Ploiești, fiind surprins de un polițist aflat în timpul liber, conform securityportal.ro.

Sâmbătă, 3 iunie 2017, un polițist din cadrul Postului comunal Bătrâni, aflându-se în timpul liber, într-un magazin dintr-un centru comercial din zona adiacentă Ploieștiului, a observat în zona cabinelor de probă două femei cu un comportament suspect. Se pare că acestea sustrăgeau articole de îmbrăcăminte. 

Femeile au fost urmărite și interpelate de polițișt, împreună cu un agent de pază. Acestea furaseră  30 de tricouri bărbătești.

 

Share With: