[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Surprinși de agentul de pază în timp ce au încercat să sustragă țevi pentru irigat

Agentul de pază al unei societăți comerciale a surprins în flagrant trei indivizi care au încercat să sustragă țevi care făceau parte dintr-un sistem de irigat.

Marți, poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi de administratorul unei societăţi comerciale cu privire la faptul că a surprins trei persoane care încercau să sustragă mai multe bunuri, scrie botosaninews.ro.

Cu ocazia cercetărilor efectuate s-a stabilit că, în noaptea de 1 spre 2 aprilie 2019, trei tineri, cu vârste cuprinse între 16 şi 31 de ani, toţi din municipiul Dorohoi, s-au deplasat pe un teren aparţinând societăţii administrată de persoana vătămată, de unde au încercat să sustragă mai multe ţevi metalice de la sistemul de irigat, fiind surprinşi în flagrant de agentul de pază, scrie stiri.botosani.ro.

Potrivit IPJ Botoșani, în cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de tentativă la furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie propusă o soluţie procedurală.

În plus, polițiștii piteșteni au efectuat, miercuri, cinci percheziţii domiciliare, într-un dosar privind săvârşirea mai multor infracţiuni de furt calificat, conform dcnews.ro.

Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Piteşti, împreună cu poliţişti din cadrul Secţiilor 1, 2 şi 3 Poliţie Piteşti şi luptători au Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş, efectuează cinci percheziţii domiciliare pe raza municipiului Piteşti, a comunelor Bradu şi Miceşti, la locuinţele a cinci persoane bănuite de săvărşirea de infracţiuni de furt calificat. Din cercetări, poliţiştii au stabilit că, de la începutul lunii februarie a.c. până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în societăţi comerciale, de unde ar fi sustras diverse bunuri, în valoare de peste 30.000 de lei”, a precizat IPJ Argeş, conform dcnews.ro.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019