[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Surprins de camerele de supraveghere: Un agent de pază a ucis în bătaie un bărbat

Un agent de pază este suspectat că a ucis în bătaie un bărbat. Acesta a fost surprins de camerele de supraveghere, în parcarea unui complex comercial din București.

În dimineaţa de 15 iulie 2019, în jurul orei 04.00, prin apel 112 a fost sesizat faptul ca în parcarea unui complex comercial de pe raza sectorului 2 a fost descoperit cadavrul unui bărbat. La faţa locului s-au deplasat, iniţial, poliţişti din cadrul Secţiei 9, cazul fiind preluat de Serviciul Omoruri din Poliţia Capitalei”, anunţă Poliţia, conform realitatea.net.

Pe imaginile surprinse de sistemul de supraveghere se văd cei doi bărbați, care par să vină dintr-o stație de autobuz, și care se îndreptau spre ieșirea din acea parcare, scrie stirileprotv.ro.

La un moment dat, unul dintre ei rămâne în spatele celuilalt și îl împinge. Victima pare că nu se mai poate ridica, după care prietenul lui începe să îl lovească de mai multe ori.

Bărbatul nu a mai avut nicio șansă. Atunci când polițiștii au ajuns la fața locului, bărbatul era deja mort. Din cauza unor răni grave la cap, autoritățile nu au avut nici măcar cum să îi descifreze identitatea, ca să îi anunțe familia.

Principalul suspect a fost prins luni după-amiază. El  a fost găsit de poliţişti în apartamentul în care stă cu chirie, în zona magazinului unde a avut loc crima.

Bărbat a fost omorât în bătaie de un agent de pază, un bodyguard, în parcarea unui hipermarket din cartierul bucureștean Pantelimon. Polițiștii l-au prins pe agresor, dar nu au identificat încă victima, scrie digi24.ro.

Duminică noaptea a avut loc o altercație între cei doi, filmată de camerele de supraveghere amplasate în zona supermarketului. În imagini se vede cum agentul de securitate își doboară victima la pământ, iar apoi o calcă de mai multe ori pe cap. Loviturile au fost fatale. Agentul de securitate și-a buzunărit apoi victima.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019