HomeStiriSecuritate FizicaSpitalul de Urgență Târgoviște: Agent de pază rănit în urma unui conflict
agenti-de-paza-ai-garii-de-est-din-ploiesti-suspectati-de-furt-de-produse-petroliere

Spitalul de Urgență Târgoviște: Agent de pază rănit în urma unui conflict

un-agent-de-paza-care-a-incalcat-regulamentul-spitalului-victima-unui-accident-de-muncaMai multe persoane care însoţeau un pacient au devenit violente, marţi seara, la Spitalul de Urgență Târgoviște, au rănit un agent de pază şi au spart mai multe geamuri.

Potrivit Poliţiei Dâmboviţa, poliţiştii şi jandarmii au intervenit la Spitalul Judeţean de Urgenţă Târgovişte pentru aplanarea unui conflict, produs de rudele unui pacient, relatează Mediafax.

Mai multe geamuri de la uşa de acces în Unitatea de Primiri Urgenţe au fost sparte, iar cioburile au rănit un agent de pază.

În cursul serii de 13 noiembrie 2018, poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte au fost sesizaţi că mai multe persoane provoacă scandal în incinta Spitalului Judeţean de Urgenţă Târgovişte, precizează IPJ Dâmbovița.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că, pe fondul unor nemulţumiri, mai multe persoane, din Bălteni, au manifestat un comportament recalcitrant, au provocat scandal şi s-au îmbrâncit cu agenţii de pază, moment în care geamurile de la uşa de acces în spital s-au spart.

Cei în cauză însoţeau un membru al familiei care urma să fie investigat medical şi nu li s-a permis accesul în camera de gardă.

Aceştia au fost conduşi la sediul poliţiei pentru audieri.

Pe numele a patru dintre ei, poliţiştii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi distrugere. Bănuiţii sunt cercetaţi în stare de libertate.

Share With: