HomeStiriSecuritate FizicaSocietate sancționată pentru neasigurarea echipării personalului de pază
societate-sanctionata-pentru-neasigurarea-echiparii-personalului-de-paza

Societate sancționată pentru neasigurarea echipării personalului de pază

societate-sanctionata-pentru-neasigurarea-echiparii-personalului-de-pazaO societate comercială din județul Prahova a fost sancționată de polițiști în unrma unei razii pentru neasigurarea echipării personalului de pază cu ținută și semne distinctive.

În noaptea de 19/20 noiembrie 2016, polițiștii Secției Rurale nr. 3 Blejoi au organizat o razie având ca scop prevenirea și combaterea nerespectării regulilor de circulație, tulburarea liniștii publice pe fondul consumului excesiv de băuturi alcoolice, precum și pentru verificarea respectării de către conducătorii localurilor publice a prevederilor legale privind paza obiectivelor, se precizează într-un comunicat al IPJ Prahova.

Au fost verificate două societăți comerciale, controlate 62 de autovehicule și au fost aplicate 16 sancțiuni contravenționale.

În urma controlului efectuat la o societate comercială din comuna Păulești, au fost constatate mai multe nereguli printre care:

– neasigurarea echipării personalului de pază cu ținută și semne distinctive pentru care a fost aplicată o sancțiune la L 333/2003 în valoare de 2000 lei;

– lipsă documentație apărare împotriva incendiilor (sancțiune Lg 537/2007 în valoare de 4000 lei).

 

 

 

Share With: