HomeStiriSecuritate FizicaSocietate sancționată deoarece nu s-a verificat activitatea agenților de pază
societate-sanctionata-deoarece-nu-s-a-verificat-activitatea-agentilor-de-paza

Societate sancționată deoarece nu s-a verificat activitatea agenților de pază

societate-sanctionata-deoarece-nu-s-a-verificat-activitatea-agentilor-de-pazaO societate comercială a fost sancționată deoarece nu a verificat modul de efectuare a serviciului de pază de către agenţii de securitate.

La data de 18 martie 2017, în intervalul  orar 08.00-12.00, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie au acţionat pentru prevenirea şi combaterea evenimentelor ce pot afecta siguranţa cetăţeanului, pentru prevenirea ilegalităţilor din domeniul forestier, comerţului ilicit cu ţigarete şi produse din tutun. La razie  au participat şi poliţiştii Serviciului Investigarea Criminalităţii Economice, Biroului de Investigaţii Criminale, Biroului Rutier, reprezentanţi I.J.J. Iaşi, Gărzii Forestiere, Ocolului Silvic Ciurea, Oficiului pentru Protecţia Consumatorului Iaşi şi Poliţiei Locale din municipiu, conform unui comunicat al IPJ Iași.

Obiectivele vizate au fost Târgul de cherestea, Piaţa Sudului, Bazarul Iaşi şi societăţile comerciale din zona CUG, din mun. Iaşi.

Au fost legitimate 72 de persoane, verificate 39 societăţi comerciale şi controlate 35 de autovehicule.

Au fost aplicate 41 de sancţiuni contravenţionale, dintre care 4 conform Legii nr. 12/1990, 4 conform H.G.  nr. 301/2012, 24 la regimul circulaţiei rutiere, iar restul pentru alte abateri. Valoarea sancţiunilor aplicate este de 13.640 lei.

A fost sanctionată o societate comercială, cu amendă de 2.000 lei, conform  H.G. nr. 301/2012, întrucât şeful de obiectiv nu a verificat modul de efectuare a serviciului de pază de către agenţii de securitate.

 

 

 

Share With: