HomeStiriSecuritate FizicaSocietate comercială care nu respectă cerințele minimale de securitate, sancționată
societate-comerciala-care-nu-respecta-cerintele-minimale-de-securitate-sanctionata

Societate comercială care nu respectă cerințele minimale de securitate, sancționată

societate-comerciala-care-nu-respecta-cerintele-minimale-de-securitate-sanctionataPolițiști din Pitești au sancționat o societate comercială care nu respectă condiţiile minimale de securitate prevăzute de lege.

Poliţiştii compartimentelor specializate din cadrul Secţiei nr.4 Poliţie Piteşti, au continuat activităţile privind verificarea modului de organizare a pazei obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, prin verificarea respectării termenului de remediere a deficienţelor constatate la un control anterior, la o societate comercială de pe raza municipiului Piteşti, se arată într-un cominicat al IPJ Argeș.

Astfel, cu ocazia recontrolului, poliţiştii au constatat că unitatea nu a remediat deficienţele constatate anterior, prin aceea că, deşi are o suprafaţă de peste 500 m.p., nu deţine pază fizică pe timpul programului de lucru, nefiind respectate condiţiile minimale prevăzute de lege, fapt pentru care societatea comercială a fost sancţionată contravenţional, conform H.G. 301/2012, cu amendă în valoare de 2.000 lei. 

Activităţile de verificare a respectării legislaţiei incidente din domeniul pazei vor continua şi în viitorul apropiat, acestea având un aport însemnat în prevenirea comiterii de infracţiuni în incinta şi împrejurimile obiectivelor.

 

 

 

Share With: