HomeStiriSecuritate FizicaSistemele de securitate ale obiectivelor, în atenția polițiștilor
sistemele-de-securitate-ale-obiectivelor-in-atentia-politistilor

Sistemele de securitate ale obiectivelor, în atenția polițiștilor

sistemele-de-securitate-ale-obiectivelor-in-atentia-politistilorPolițiști ai IPJ Buzău au desfăşurat mai multe activităţi pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective.

La data de 3 aprilie 2018, poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău-Serviciul Ordine Publică au desfăşurat mai multe activităţi pentru verificarea sistemelor de securitate ale unor obiective, precum şi referitor la modul de respectare a prevederilor legale în acest domeniu, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Buzău.

Astfel, au fost efectuate controale la unităţi economice care operează cu valori, staţii de comercializare a carburanţilor, precum şi spaţii comerciale.

În urma activităţilor şi a controalelor efectuate pe raza localităţii Pogoanele, au fost aplicate 4 sancţiuni contravenţionale care au vizat modul de intervenţie la obiective, precum şi asigurarea service-ului la sistemele de securitate.

Valoarea totală a sancţiunilor aplicate conform Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor, este de 6.100 de lei.

Poliţiştii vor continua şi în perioada următoare acţiunile în acest domeniu.

 

 

 

Share With: