HomeStiriSecuritate FizicaSeminarul Dahua organizat de importatorul KMW Systems a reunit 400 de specialiști în domeniu
seminarul-dahua-organizat-de-importatorul-kmw-systems-a-reunit-400-de-specialisti-in-domeniu

Seminarul Dahua organizat de importatorul KMW Systems a reunit 400 de specialiști în domeniu

seminarul-dahua-organizat-de-importatorul-kmw-systems-a-reunit-400-de-specialisti-in-domeniuÎn luna mai a acestui an, KMW Systems a continuat tradiția de a organiza seminarii gratuite Dahua pentru clienții și partenerii săi. Cea de-a doua ediție a evenimentului a avut loc în perioada 11-18 mai în Iași, Oradea și București și a strans cca 400 de participanți.

Seminariile organizate de KMW Systems sunt o inițiativă menită a veni în sprijinul firmelor instalatoare cu suport, informații și soluții pentru proiectele lor. Ne dorim ca partenerii noștri să fie informați și conștienți de beneficiile și facilitățile oferite de produsele, noutățile și serviciile pe care noi le oferim.” – declară Marius Gavriluță, manager general KMW Systems.

Seminariile au avut un puternic caracter practic și util, fiind prezentate și explicate cele mai promițătoare produse din gama HDCVI, camere termice, soluția ANPR (Automatic Number Plate Recognition), control acces, echipamente cu funcții inteligente și au fost oferite sfaturi despre cum acestea pot fi integrate în diverse proiecte de supraveghere video.     

Având în vedere aprecierile primite de la participanți, precum și interesul manifestat pentru continuarea acestor întâlniri și pe viitor, putem afirma cu toată încrederea că a fost unul dintre cele mai reușite evenimente de acest tip organizate pe piața de securitate din România. 

“Sunteti cei mai buni!”, “ Sunt multumita de colaborare. Tineti-o tot asa!”, “ A fost perfect totul.”,  “La cât mai multe intalniri”, au fost doar câteva dintre mesajele primite de la cei prezenți la seminarii.

KMW Systems reprezintă un pilon semnificativ în domeniul supravegherii video, fiind pregătiți să consolideze și pe viitor succesul brandului Dahua pe piața din România. 

Strategia pe care am adoptat-o în ultima perioadă se dovedește a fi una eficientă întrucât feedback-urile primite de la clienți sunt foarte bune, acest lucru observându-se inclusiv la nivel comercial. Am celebrat performanța și inovația în tehnologia de supraveghere video odată cu aceste evenimente organizate și suntem convinși că au avut o contribuție semnificativă pentru partenerii noști prezenți”, spune Nicoleta Mătăsaru, managerul de vânzări al companiei KMW Systems.

Câteva impresii interesante în urma  seminarului “Soluții integrate. Aplicații practice”  organizat de KMW Systems puteti viziona mai jos.


 

 

 

Share With: