HomeStiriSecuritate FizicaSeif cu 8.000 de lei, furat din depozitul unei firme de curierat
seif-cu-8-000-de-lei-furat-din-depozitul-unei-firme-de-curierat

Seif cu 8.000 de lei, furat din depozitul unei firme de curierat

seif-cu-8-000-de-lei-furat-din-depozitul-unei-firme-de-curieratUn seif in care se aflau circa 8.000 de lei a fost furat la sfârșitul săptămânii trecute din sediul unei firme de curierat din Deva.

Furtul a fost descoperit, luni dimineata, de angajatii care au venit la serviciu, acestia anuntand politia despre faptul ca butucul usii de la intrare a fost spart, scrie ziare.com.

“Politia a fost sesizata de comiterea infractiunii in cursul diminetii de luni. Persoane necunoscute au intrat, prin efractie, in depozitul unei societati comerciale si au sustras un seif in care se aflau aproximativ 8.000 de lei”, a declarat purtatorul de cuvant al IPJ Hunedoara, Laura Nastase.

Ca o primă ipoteză de lucru, poliţiştii apreciază că furtul s-ar fi putut produce de sâmbătă după-amiază până luni dimineaţa, interval de timp în care angajaţii sunt liberi, scrie banatulazi.ro.

Sediul firmei de curierat este prevăzut cu camere de supraveghere, imaginile urmând să fie analizate de poliţişti.

O altă spargere s-a petrecut în urmă cu două săptămâni, la o casă de schimb valutar din centrul civic al Hunedoarei. Protejaţi cu cagule şi purtând mănuşi, autorii jafului au intrat prin efracţie în incinta societăţii situată pe Bulevardul Dacia, au deschis seiful cu o cheie şi au luat peste 80.000 de euro, relatează adevarul.ro.

 

 

 

Share With: