HomeStiriSecuritate FizicaSancțiuni aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor
sanctiuni-aplicate-pentru-nerespectarea-prevederilor-legale-privind-paza-obiectivelor

Sancțiuni aplicate pentru nerespectarea prevederilor legale privind paza obiectivelor

sanctiuni-aplicate-pentru-nerespectarea-prevederilor-legale-privind-paza-obiectivelorUn agent economic din județul Prahova și dispozitive de pază din București, verificate și amendate de polițiști.

Marţi, între orele 08.30 şi 10, poliţişti din cadrul Secţiei nr. 2 Ploieşti au efectuat un control la un agent economic din municipiu şi la societatea specializată în paza acestuia, pentru verificarea respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor, se precizează într-un buletin de presă al IPJ Prahova.

Pentru neregulile constatate, au aplicat două sancţiuni contravenţionale, în valoare de 5.000 de lei.

Joi, 25 ianuarie 2018, în intervalul orar 03.00-04.00, poliţişti din cadrul Sectorului 6 din București au organizat acţiuni pe linia respectării Legii 61/1991, OUG 195/2005 şi de verificare a dispozitivelor de pază aparţinând obiectivelor din zona de competenţă, prin care s-a urmărit modul de executare a serviciului de către personalul de pază, fiind controlaţi 63 agenţi de securitate, se precizează într-un comunicat al DGPMB.

În urma acţiunilor organizate, poliţiştii au aplicat 15 sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 2.500 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice, OUG 195/2005 privind circulaţia pe drumurile publice şi pentru încălcarea Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Share With: