HomeStiriSecuritate FizicaSancțiune la Legea 333/2003 în urma unei ample acțiuni a polițiștilor
sanctiune-la-legea-333-2003-in-urma-unei-ample-actiuni-a-politistilor

Sancțiune la Legea 333/2003 în urma unei ample acțiuni a polițiștilor

sanctiune-la-legea-333-2003-in-urma-unei-ample-actiuni-a-politistilorPolițiștii bihoreni au aplicat o sancțiune la Legea 333/2003 în urma unei ample acțiuni pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor.

În intervalul 31 mai – 1 iunie 2017, poliţiştii Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice, cei ai Serviciului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Serviciului Rutier, Serviciului Criminalistic, Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, alături de poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Beiuş şi Poliţiei Oraş Ştei din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Bihor, împreună cu jandarmi din cadrul I.J.J. Bihor au desfăşurat o acţiune cu efective mărite pe raza municipiului Beiuş, a oraşului Ştei şi a localităţilor adiacente, pentru prevenirea şi combaterea actelor ilicite de comerţ, a infracţiunilor de natură judiciară şi la regimul armelor şi muniţiilor, pentru siguranţa tuturor participanţilor la traficul rutier şi pentru menţinerea climatului de ordine şi linişte publică în rândul comunităţilor locale, se precizează într-un comunicat al IPJ Bihor.

În cadrul acţiunii au fost legitimate 241 de persoane, au fost controlate 187 de autovehicule, au fost efectuate 14 controale pe linia verificării deţinătorilor legali de arme şi muniţii, au fost efectuate controale la 10 societăţi comerciale, iar pentru neregulile constatate au fost aplicate 91 de sancţiuni contravenţionale cu amenzi în valoare totală de 37.900 lei, din care una potrivit prevederilor Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

În urma controalelor efectuate pe linia deţinătorilor legali de arme şi muniţii, au fost dispuse măsuri de anulare a dreptului de deţinere, port şi folosire a armelor şi muniţiilor faţă de patru persoane.

 

 

 

Share With: