HomeStiriSecuritate FizicaS-au tras focuri de armă în parcare unui club din Mamaia VIDEO
S-au tras focuri de armă în parcare unui club din Mamaia

S-au tras focuri de armă în parcare unui club din Mamaia VIDEO

S-au tras focuri de armă în parcare unui club din MamaiaS-au tras focuri de armă în parcare unui club din Mamaia, unde a avut loc o altercație între mai mulți bărbați și agenții de pază ai clubului.

Poliţiştii din Mamaia au fost anunţaţi, vineri dimineaţa, că a avut loc un conflict în zona unui club din staţiune, scrie gandul.info.

Ajunşi la faţa locului, au găsit un bărbat care acuza dureri şi prezenta o hemoragie.

Din primele verificări, poliţiştii au stabilit că în faţa clubului ar fi avut loc o altercaţie între mai multe persoane, în urma căreia bărbatul a fost lovit în zona feţei, ulterior fiind accidentat de un autoturism, cu care mai multe persoane au fugit.

De asemenea, poliţiştii au constatat că una dintre persoanele implicate ar fi tras mai multe focuri de armă, cu un pistol cu muniţie neletală.

In imagini se vede cum unul dintre cei implicati in conflict il loveste pe altul, cu pumnul si apoi cu piciorul, iar cel lovit cade la pamant, scrie ziare.com.

Acelasi barbat ataca si un alt participant la altercatie.

Apoi, peste barbatul pus la pamant trece masina unuia dintre cei implicati.

Imediat au fost instituite filtre rutiere, iar dupa aproximativ o jumatate de ora de la incident a fost identificat si oprit in trafic autoturismul căutat.

Potrivit IPJ Constanta, in cauza a fost intocmit un dosar de cercetare penala.

Conflictul a apărut între un grup de petrecăreți și agenții de pază ai clubului. Aceștia s-ar fi luat la bătaie, iar unul dintre clienți a scos un pistol neletal și a tras un foc de armă în plan vertical. După ce agenții de pază au fugit, ceilalți s-au urcat într-un autoturism BMW și au fugit de la locul faptei, nu înainte de a-l accidenta pe unul din gașca lor, care a fost mai încet și a avaria mai multe mașini, scrie ctnews.ro.

Cel care a tras cu pistolul a fost depistat de către polițiștii din Năvodari și este audiat.

Incidentul a avut loc în jurul orei 6.20 când o patrulă mixtă formată din polițiști din cadrul stațiunii Mamaia și jandarmi din cadrul G.M.J. Tomis, aflându-se în exercitarea atribuțiilor de serviciu, au observat mai multe persoane alergând, acestea declarând verbal ca a existat un conflict în zona unui club din stațiunea Mamaia.

Share With: