404 Not Found


nginx
Rolul componentelor IT în securitatea fizica - Security Portal
HomeStiriSecuritate FizicaRolul componentelor IT în securitatea fizica
Rolul componentelor IT în securitatea fizica

Rolul componentelor IT în securitatea fizica

 

 

 

Rolul componentelor IT în securitatea fizicaÎn timp ce lumea IT și securitatea fizică s-au apropiat odată cu migrarea în continuă creștere de la sitemele analog la cele IP, organizațiile au decis să ofere responsabilitatea de a cumpara și menține dispozitivele de securitate managerilor IT.

 

De fapt, un studiu publicat anul trecut de Axis Communications a constatat ca 91 la suta din organizații care folosesc tehnologia de supraveghere video au însărcinat departamentul IT să gestioneze sau să susțină aceste implementări. În plus, 47 la suta din profesioniști IT chestionați au raportat că departamentul lor a fost “cel mai responsabil” pentru stabilirea strategiei de supraveghere și luarea deciziilor finale de cumpărare scrie securityinfowatch.com.

Așa cum ar fi de așteptat, urmărind statisticile, integratorii de sisteme de securitate sunt acum așteptați să vorbească limbajul IT. O companie care caută să ajute integratorii să îmbrățișeze aceast nou model este Pivot3. Potrivit lui Brandon Reich, senior director de soluții de supraveghere la Pivot3, compania s-a angajat recent într-o nouă inițiativă axată pe sprijinirea pregătirii și educării integratorilor tradiționali de securitate pentru folosirea tehnologiilor IT mai moderne, în special stocarea informațiilor, virtualizarea serverelor și unul dintre cei mai noi termeni digitali din lumea IT care ar putea avea ramificații în industria de securitate în anii următori care este: centrul de informații „software-defined”.

„Centrul de informații software-defined conține multe dintre componentele tradiționale ale unui centru de informații – stocare, servere, rețele – iar soluțiile hardware mari, complexe și scumpe care au fost utilizate în mod tradițional sunt înlocuite în mod eficient cu software-ul care are aceeași funcționalitate, care este implementat acum pe un hardware standard gata asamblat. Acesta face o serie de lucruri: permite companiilor să reducă costurile, în mod evident, pentru că în mod tradițional aceste soluții ar costa mult mai puțin, dar, de asemenea, le permite să-și consolideze și să rupă barierele care există între funcțiile serverelor, stocarea informațiilor și rețele”, a explicat Reich.

Din perspectiva produsului, Reich a declarat că unul dintre lucrurile pe care Pivot3 le evidențiază în acest an este Virtual Security Server (server-ul de securitate virtual) , care virtualizează toate stațiile de lucru ale clientului dedicate aplicațiilor de securitate și supraveghere video în cadrul unei organizații.

„Beneficiul care se obține pentru un utilizator final este capacitatea de a reduce semnificativ costurile implicate cu implementarea unei cantități semnificative de stații video de înaltă calitate și pentru a oferi o funcționalitate completă”, spune Reich.

În cadrul soluțiilor tradiționale Pivot3 de pastrare a informațiilor și servere de stocare, Reich a declarat că se continuă creștere densității de stocare pentru a răspunde cerințelor în schimbare ale pieței. Printre aceste noi soluții de înaltă densitate este un server de stocare de 96 TB-, care poate scala până la 1,2 petabytes într-o singură matrice, împreună cu un nou aparat de stocare de 128 TB.

Deși stocare imaginilor video aproape a devenit ultima preocupare pentru mulți oameni dat fiind modul în care prețurile de stocare au scăzut, Reich a declarat că se așteaptă ca cererea de stocare să crească exponențial în anii următori și că Pivot3 este bine poziționată pentru a satisface aceste nevoi sporite de stocare care apar.

 

 

 

Share With: