HomeStiriSecuritate FizicaReținuți pentru furt și agresarea agenților de pază
retinuti-pentru-furt-si-agresarea-agentilor-de-paza

Reținuți pentru furt și agresarea agenților de pază

retinuti-pentru-furt-si-agresarea-agentilor-de-pazaPolițiștii din Ploiești au reținut doi bărbați care au furat două sticle cu whisky și au agresat agenții de pază pentru a scăpa.

Polițiști din cadrul Secției nr. 1 Ploiești au continuat cercetările în cazul săvârșirii infracțiunilor de tâlhărie și tulburare a ordinii și liniștii publice în seara zilei de 21.03.2017, atunci când doi bărbați au sustras două sticle cu whisky din incinta unui magazin situat în zona central a Ploieștiului, după care au exercitat acte de violență asupra agenților de pază, pentru a-și înlesni scăparea, se arată într-un comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.  

Cei doi au fost identificați și depistați de polițiști, ca fiind doi bărbați domiciliați în Ploiești, respectiv o comună din județul Dâmbovița.  

Reținuți în primă instanță, pe numele celor doi au fost emise mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Un incident asemnător a avut loc în Târgu Joi, pe 4 martie. Un tânăr aflat într-un supermarket l-a lovit cu pumnul în față pe agentul de pază deoarece nu ar fi vrut să plătească o sticlă de whisky, conform securityportal.ro.

 

 

 

Share With: