HomeStiriSecuritate FizicaPrinși la furat cu o geantă modificată de agenții de pază
prinsi-la-furat-cu-o-geanta-modificata-de-agentii-de-paza

Prinși la furat cu o geantă modificată de agenții de pază

prinsi-la-furat-cu-o-geanta-modificata-de-agentii-de-pazaAgenții de pază ai unui magazin de articole sportive dintr-un complex comercial din Tîrgu Mureș au sesizat polițiștii cu privire la doi tineri care au furat din magazin.

La data de 22 iunie 2017, orele 19.45, Poliția Municipiului Tg. Mureș a fost sesizată despre faptul că în incinta unui magazin de articole sportive dintr-un complex comercial din Tîrgu Mureș, agenții de pază ai magazinului au reținut 2 tineri care ar fi sustras articole sportive, conform unui comunicat al IPJ Mureș.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă ‘Regele Ferdinand I’ și polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Tg. Mureș, care i-au identificat pe cei doi tineri, de 17 ani respectiv 22 de ani, ambii din județul Cluj, asupra cărora au găsit, într-o geantă modificată pentru a nu fi detectat de sistemul de securitate, un trening.

Cu ocazia activităților ulterioare desfășurate de către polițiștii de investigații criminale și cei de ordine publică a fost depistat, în parcarea complexului, autoturismul cu care se deplasau cei doi, din interiorul căruia au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor, 3 parfumuri, un tricou cu etichetă și cod de bare, despre care există suspiciunea că ar fi sustrase, precum și mai multe instrumente pretabile a fi folosite la comiterea acestui gen de fapte.

Față de cei 2 tinerii, polițiștii au dispus măsura preventivă a reținerii pe o perioadă de 24 de ore, fiind introduși în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă.

 

 

 

Share With: