HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii verifică paza societăților
politistii-verifica-paza-societatilor

Polițiștii verifică paza societăților

politistii-verifica-paza-societatilorPolițiștii ieșeni au desfășurat o acțiune pentru verificarea pazei societăților comerciale.

La data de 07 mai 2018, poliţiştii Secției nr. 3 Poliție Iași au verificat modul de respectare de către societăţile comerciale a legislaţiei în vigoare privind paza bunurilor şi valorilor.

Au fost controlate 13 unități comerciale, 14 agenți de pază, au fost verificate 2 echipaje de intervenție și au fost efectuate 3 instruiri ale personalului de pază aflat în serviciu.

Totodată, au fost aplicate 4 sancțiuni contravenționale, în cuantum de 2.000 lei, conform Legii nr. 333/2003, dintre care 3 personalului de pază și una unui administrator de societate comercială.

Spre exemplu, un agent de securitate a fost sancționat contravențional, conform Legii nr.333/2003, deoarece a fost găsit executând serviciul de pază la o societate comercială, fără a avea ţinuta completă cu care a fost echipat de conducerea unităţii, fără ecusonul de identificare şi fără mijloacele de autoapărare.

 

 

 

Share With: