HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii dâmbovițeni sancționează nerespectarea legii pazei
politistii-damboviteni-sanctioneaza-nerespectarea-legii-pazei

Polițiștii dâmbovițeni sancționează nerespectarea legii pazei

politistii-damboviteni-sanctioneaza-nerespectarea-legii-pazeiPolițiștii de ordine publică dâmbovițeni au acționat pe linie de pază, verificând și ajutând la îmbunătățirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie.

În perioada 26 martie – 08 aprilie 2018, poliţiştii de la ordine publică din Dâmboviţa au acţionat pe raza judeţului pentru prevenirea şi combaterea infracţiunilor contra patrimoniului deţinătorilor de valori, furnizorilor de utilităţi şi societăţilor comerciale, precum şi pentru îmbunătăţirea modului de executare a serviciului şi sporirea vigilenţei personalului de pază şi protecţie, se arată într-un buletin de presă al IPJ Dâmbovița.

De asemenea, acţiunile de control au avut ca obiectiv şi informarea factorilor responsabili din cadrul unităţilor cu privire la necesitatea adoptării cerinţelor minimale de securitate.

Poliţiştii au controlat 51 de obiective şi 7 autospeciale destinate transportului de valori monetare, fiind aplicate 10 sancţiuni contravenţionale, în valoare de 33.000 de lei.

 

 

 

Share With: