HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii continuă verificările la obiectivele asigurate cu pază
politistii-continua-verificarile-la-obiectivele-asigurate-cu-paza

Polițiștii continuă verificările la obiectivele asigurate cu pază

politistii-continua-verificarile-la-obiectivele-asigurate-cu-pazaPolițiști din județul Prahova au verificat obiectivele asigurate cu pază și societățile de pază, aceasta nefiind sigura acțiune de acest fel.

Polițiști din cadrul Poliției municipiului Ploiești au organizat și desfășurat o acțiune având ca scop prevenirea și combaterea infracțiunilor contra patrimoniului, precum și verificarea respectării prevederilor legale de către beneficiarii/prestatorii de servicii de pază și protecție, monitorizare sau instalare sisteme de alarmare împotriva efracției. Au fost controlate 7 obiective și 10 agenți de securitate și au fost verificate două sisteme de alarmare, iar pentru abaterile constatate au fost aplicate sancțiuni contravenționale, în valoare de 13.000 lei, conform unui comunicat al IPJ Prahova.

În urma controlului efectuat, la 3 unități s-a constatat faptul că nu sunt respectate cerințele — minimale obligatorii pe zone funcționale și categorii de unități. Toate 3 au fost sancționate contravențional cu amenzi.

 

 

 

Share With: