[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Polițiștii clujeni au reținut un bărbat bănuit de jaf la o sală de jocuri de noroc VIDEO

Polițiștii clujeni au identificat și reținut pentru 24 de ore un bărbat bănuit de comiterea unui furt dintr-o sală de jocuri.

Un bărbat a intrat în sala de jocuri, situată în apropierea Stației CFR Cluj Napoca, în data de 4 februarie 2019, la ora 3.30, și i-a spus angajatei să scoată toți banii. Potrivit polițiștilor, tâlharul i-ar fi spus angajatei să se dea la o parte pentru că nu are treabă cu ea și să nu strige după ajutor, și nu va păți nimic. Speriată de moarte, femeia s-a executat rapid și s-a poziționat în locul indicat de atacator, pe numele lui Iosif Racz, relatează evz.ro.

Ulterior, Racz a mers la locul unde erau păstrați banii și a luat peste 10.000 de lei, după care s-a făcut nevăzut.

La data de 21 februarie 2019, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Cluj-Napoca și al luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat două percheziții domiciliare pentru documentarea activității infracționale a unui bărbat, de 37 de ani, care locuiește în Cluj-Napoca, scrie ochiulclujean.ro.

Perchezițiile au fost efectuate pe raza localității Cluj-Napoca și a comunei Baciu. În urma acestora, au fost ridicate înscrisuri și alte bunuri, pentru probarea activității infracționale.

Conform investigațiilor efectuate, la data de 4 februarie 2019, în jurul orei 03:30, bărbatul, având fața acoperită cu o cagulă, ar fi intrat într-o sală de jocuri de pe strada Giordano Bruno, iar din interior ar fi sustras peste 10.000 de lei.

Având în vedere probatoriul administrat, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore de către polițiști, urmând a fi prezentat magistraților pentru dispunerea altor măsuri preventive.

Autorul tâlhăriei frecventa sala de jocuri de pe strada Giordano Bruno și a și câștigat o dată bani, datele lui personale fiind preluate atunci. El a fost filmat în momentul jafului și a fost identificat pe baza hainelor, a pantalonilor și a pantofilor sport pe care, se pare, că îi purta frecvent, relatează stiridecluj.ro.

Ancheta a durat mai mult pentru că anchetatorii au crezut că autorul jafului este cel care a comis și tâlhăria de la Banca Transilvania, din Dâmbu Rotund, o zonă apropiată ce sala de jocuri. Lucrurile nu s-au confirmat.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019