HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii Capitalei au verificat respectarea Legii 333/2003
politistii-capitalei-au-verificat-respectarea-legii-333-2003

Polițiștii Capitalei au verificat respectarea Legii 333/2003

politistii-capitalei-au-verificat-respectarea-legii-333-2003Poliţişti ai Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au verificat respectarea prevederilor Legii 333/2003 privind paza obiectivelor.

La data de 5 mai 2018, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au continuat să acţioneze în mai multe zone din Capitală, pentru prevenirea şi combaterea faptelor de natură infracţională şi contravenţională, se precizează într-un comunicat al DGPMB.

Astfel, poliţişti din cadrul mai multor secţii din Capitală au acţionat pe raza de competenţă, fiind organizate şi desfăşurate activităţi pe linia prevenirii si combaterii faptelor antisociale, s-au desfăşurat activităţi pentru prevenirea şi combaterea faptelor de tulburare a ordinii şi liniştii publice şi pentru respectarea prevederilor Legii 333/2003, urmărindu-se modul de executare a serviciului de către personalul de pază, dar şi prevenirea si combaterea furturilor din societăţii comerciale şi a activităţilor de comerţ stradal ilicit.

În urma acestor acţiuni, poliţiştii au aplicat 55 de sancţiuni contravenţionale, a căror valoare totală se ridică la peste 14.000 de lei, pentru nerespectarea prevederilor Legii nr. 61/1991 privind sancţionarea faptelor de încălcare a unor norme de convieţuire socială, a ordinii şi liniştii publice şi pentru încălcarea Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor şi protecţia persoanelor.

Şi această acţiune se circumscrie activităţilor Poliţiei Române pentru asigurarea unui climat de linişte publică, protecţia cetăţeanului faţă de practicile comerciale ilicite şi însănătoşirea mediului de afaceri.

Share With: