HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii au verificat modul de asigurare a pazei societăților comerciale
politistii-au-verificat-modul-de-asigurare-a-pazei-societatilor-comerciale

Polițiștii au verificat modul de asigurare a pazei societăților comerciale

politistii-au-verificat-modul-de-asigurare-a-pazei-societatilor-comercialePolițiști ai IPJ Vâlcea au verificat modul de asigurare al pazei al unor societăți comerciale, iar agenții de securitate care efectuau serviciul în mod necorespunzător au fost sancționați.

La data de 17 martie 2018, poliţiştii Biroul de Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Râmnicu Vâlcea au acţionat pentru prevenirea si combaterea infracţiunilor contra patrimoniului agenţilor economici, verificând modul de executare a serviciului de către personalul de pază, în 31 de unităţi, se precizează într-un comunicat de presă al IPJ Vâlcea.

Au fost depistaţi 7 agenţi de pază care executau serviciul în mod necorespunzător, urmând să se dispună sancţionarea contravenţională a acestora.

De asemenea, la una dintre unităţile controlate, nu a fost găsit personalul de pază, iar la altă unitate a fost găsită efectuând serviciul de pază o persoană care nu figurează ca fiind angajată, fiind demarate verificări cu privire la această situaţie.

 

 

 

Share With: