HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii au reținut un bărbat bănuit de furt din case de vacanță
Polițiștii au reținut un bărbat bănuit de furt din case de vacanță

Polițiștii au reținut un bărbat bănuit de furt din case de vacanță

Polițiștii au reținut un bărbat bănuit de furt din case de vacanțăPolițiștii constănțeni au reținut un bărbat care este bănuit de furt din case de vacanță din Vama Veche.

Un bărbat din județul Ialomița, bănuit de comiterea unor infracțiuni de furt calificat, a fost reținut de polițiștii constănțeni, scrie ziuaconstanta.ro.

Ca urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, polițiști din cadrul Biroului de Poliție Vama Veche – 2 Mai au identificat un bărbat de 51 de ani, din județul Ialomița, bănuit de comiterea faptelor.

Polițiștii constănțeni au documentat activitatea infracțională a persoanei în cauză, fiind reținute în sarcina acesteia 3 infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în perioada 13 iulie – 29 august a.c., în incinta unor case de vacanță din stațiunea Vama-Veche, informează ctnews.ro.

Astfel, la data de 2 septembrie, polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, pe numele său fiind emis mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile de către Judecătoria Mangalia.

De asemenea, polițiștii constănțeni au mai reținut un bărbat de 29 de ani, bănuit de infracțiuni de furt calificat.

Urmare a cercetărilor în cazul săvârșirii unor infracțiuni de furt calificat, la data de 1 septembrie 2019, polițiști din cadrul Poliției stațiunii Mamaia au identificat un bărbat de 29 de ani, bănuit de comiterea faptelor, precizează IPJ Constanța.

Polițiștii constănțeni au documentat întreaga activitatea infracțională a persoanei în cauză, fiind reținute în sarcina acesteia 3 infracțiuni de furt calificat, fapte săvârșite în incinta unui complex comercial din stațiunea Mamaia.

Prejudiciul total, în valoare de 5.000 de lei, a fost recuperat în totalitate și înapoiat persoanelor vătămate.

Polițiștii l-au reținut pe bărbat pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de de 2 septembrie să fie prezentat instanței cu propunere corespunzătoare. Acesta a fost introdus în C.R.A.P. al IPJ Constanța.

Share With: