HomeStiriSecuritate FizicaPolițiștii au prins în flagrant delict doi hoți
politistii-au-prins-in-flagrant-delict-doi-hoti

Polițiștii au prins în flagrant delict doi hoți

politistii-au-prins-in-flagrant-delict-doi-hotiPolițiștii din Sebeș i-au depistat, în flagrant delict, pe doi bărbați ce au sustras bunuri din incinta unei societăți comerciale.

Prejudiciul a fost recuperat, iar față de cei doi cercetările sunt continuate pentru furt, se precizează într-un comunicat al IPJ Alba.

La data de 21.11.2016, în jurul orelor 12.00, o patrulă de siguranță publică din cadrul Poliției Municipiului Sebeș i-a depistat, în flagrant delict, pe P.C., de 45 de ani, din municipiul Sebeș și P.C.I., de 20 de ani, din comuna Vințu de Jos, în timp ce sustrăgeau din incinta unei societăți comerciale de pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeș, mai multe bunuri (calorifere, chiuvete, baterii de baie, etc), bunuri a căror valoare a fost estimată la 500 de lei.

Bunurile sustrase au fost restituite reprezentanților societății păgubite, iar față de cei doi bărbați au fost întocmite dosare penale în care sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

Tot polițiștii din Sebeș îi cercetează penal, pentru furt, pe doi tineri de 18 și 21 de ani, din județul Ialomița.

Aceștia au fost surprinși, în după amiaza zilei de ieri 21 noiembrie, de către personalul de pază a unui supermarket din Sebeș, în timp ce încercau să sustragă din magazin produse cosmetice în valoare de 80 de lei.

Share With: