HomeStiriSecuritate FizicaPolițist care păzea operele lui Brâncuși, surprins în timp ce arunca mucuri de țigară pe jos
politist-care-pazea-operele-lui-brancusi-surprins-in-timp-ce-arunca-mucuri-de-tigara-pe-jos

Polițist care păzea operele lui Brâncuși, surprins în timp ce arunca mucuri de țigară pe jos

politist-care-pazea-operele-lui-brancusi-surprins-in-timp-ce-arunca-mucuri-de-tigara-pe-josUn polițist care păzea operele lui Brâncuși în Parcul Central din Târgu-Jiu a primit avertisment după ce a fost surprins că arunca mucuri de țigară pe jos.

Un poliţist local din municipiul Târgu-Jiu a fost sancţionat cu avertisment de către un echipaj de poliţie de la ordine publică, pentru că a aruncat în timpul serviciului chiştoace chiar lângă operele lui Brâncuşi, din Parcul Central, scrie adevarul.ro.

Poliţistul local efectua serviciul de pază la operele lui Brâncuşi. „A fost sancţionat, în urma unui apel la 112, cu avertisment pentru că a aruncat mucuri de ţigară pe spaţiul verde“, a spus Miruna Prejbeanu, purtător de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Conform Polițiai, poliţistul nu a încalcat şi alte prevederi ale normelor în vigoare.

Polițistul a fost filmat cu telefonul de elevii unui liceu din municipiul Târgu Jiu și surprins în timp ce arunca mucul de țigară. Tinerii au dorit să se răzbune, după ce, în urmă cu o zi, o angajată a Poliţiei Locale i-a amendat deoarece au aruncat un chistoc pe spaţiul verde, conform igj.ro.

Share With: