HomeStiriSecuritate FizicaPercheziții la locuința unui hoț: Intra pe fereastră în locuințe
Percheziții la locuința unui hoț: Intra pe fereastră în locuințe

Percheziții la locuința unui hoț: Intra pe fereastră în locuințe

Percheziții la locuința unui hoț: Intra pe fereastră în locuințe Polițiștii au efectuat percheziții la locuința unui tânăr din Iași, bănuit de furt din locuințe. Acesta profita de ferestrele lăsate deschise pentru a intra în locuințe.

Polițiștii ieșeni, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au efectuat la data de 1 august 2019, o percheziție domiciliară la locuința unui tânăr, de 19 ani, din municipiul Iași, bănuit de comiterea infracțiunii de furt calificat, se arată într-un comunicat al IPJ Iași.

Din cercetările efectuate până în prezent, a reieșit că, în noaptea de 16 spre 17 iunie 2019, profitând de faptul că fereastra de la una din încăperile locuinței unui bărbat de 53 de ani, din municipiul Iași era deschisă, ar fi escaladat și ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 600 de lei.

De asemenea, în noaptea de 1 spre 2 iulie 2019, profitând de faptul că fereastra de la una din încăperile locuinței unui bărbat de 33 de ani, din municipiul Iași era deschisă, tânărul ar fi escaladat și ar fi pătruns în locuință, de unde ar fi sustras mai multe bunuri, cauzând un prejudiciu de 5.800 de lei.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite și ridicate mai multe bunuri, susceptibile a proveni din infracțiuni, prejudiciul fiind recuperat parțial.

În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 1 august 2019, tânărul de 19 ani a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore.

La data de 2 august 2019, acesta a fost prezentat, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași și Judecătoriei Iași, instanță care a dispus arestarea sa preventivă pentru 30 de zile, fiind reintrodus în Arestul I.P.J. Iași.

Share With: