HomeStiriSecuritate FizicaObiective și agenți de pază verificați de polițiști prahoveni

Obiective și agenți de pază verificați de polițiști prahoveni

Polițiști prahoveni au verificat obiective și agenți de pază din județul Prahova și au aplicat sancțiuni confrom legii, în ultimle două săptămâni.

În prima noapte a lunii septembrie, în intervalul 01 – 06, poliţişti din cadrul Secţiei de Poliţie nr. 4 au organizat o acţiune pe linia respectării prevederilor legale privind paza obiectivelor. Au fost controlate 18 obiective economice, ocazie cu care au fost verificaţi 21 agenţi de securitate. Pentru neregulile constatate, poliţiştii au aplicat opt sancţiuni contravenţionale, în valoare de 800 lei, se precizează într-un cmunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

De asemenea, în noaptea de 26/27 august, poliţişti din cadrul Secţiei Rurale nr. 10 Valea Călugărească au organizat şi desfăşurat un control poliţienesc pe linie de sisteme de securitate la obiectivele economice de pe raza de competenţă. Au controlat zece obiective asigurate cu pază fizică, ocazie cu care au fost verificaţi cu privire la modul în care îşi îndeplinesc îndatoririle de serviciu un număr de 14 agenţi de securitate. Patru dintre aceştia au fost găsiţi efectuând serviciul în mod neregulamentar. Au fost aplicate sancţiuni contravenţionale, în valoare de 700 de lei, se arată într-un alt comunicat al IPJ Prahova, citat de Agerpres.

Share With: