HomeStiriSecuritate FizicaO tânără a intrat în liceu sub influența drogurilor și a fost bătută

O tânără a intrat în liceu sub influența drogurilor și a fost bătută

 

Sursa foto: news.ro.

O tânără a fost agresată pe terenul de sport al Colegiului de Arte din Constanța. Ea era fostă elevă a liceului și a fost bătută de un licean de la aceeași școală.

Colegiul National de Arte Regina Maria din Constanța a transmis că pe terenul de sport a pătruns o fostă elevă a colegiului, în vârstă de 25 de ani, care a intrat în dialog cu un grup de elevi de liceu. Dialogul a degenerat, însă, în conflict și unul dintre elevi a agresat-o fizic pe tânără. Lovită, fata a căzut cu capul de ciment. Rănile au fost atât de grave încât victima a avut nevoie de îngrijiri medicale și a fost chemată o ambulanță. Echipajul SMURD a venit la fața locului și a acordat tinerei primul ajutor, apoi a transportat-o la spital. Conducerea Colegiului Naţional de Arte Regina Maria din Constanța a informat Inspectoratul Școlar Județean Constanța și a dispus convocarea în regim de urgentă a consiliului clasei din care face parte elevul, a relatat Adevărul.

Un martor la incident, citat de news.ro, a postat pe o rețea socială varianta sa despre evenimentele petrecute în curtea liceului.

Tânăra a intrat in incinta școlii, ea fiind sub influența drogurilor. Se afla în curtea școlii când a abordat un grup de elevi, cerându-le droguri, apoi insistând, devenind agresivă verbal. Elevii i-au spus de foarte multe ori să părăsească școala și să îi lase in pace. Respectivul băiat de clasa a 11-a a vrut să o îndepărteze, crezând că este băiat, acesta a lovit-o în zona pieptului, cu intenția de a apăra restul grupului. Fata a căzut fiind instabilă din cauza drogurilor, cu capul pe ciment ca o scândură, lăsând o baltă de sânge în jurul ei. Toţi elevii ce erau în curte au apelat la ajutoare, însă toți profesorii abordați refuzau să vină, spunând că nu e treaba lor, crezând că este o farsă“, a susținut martorul. El a mai povestit că fata a stat inconștientă timp de vreo 10 minute, că tremura și că făcea spume la gură, precizând și că nimeni din conducerea școlii nu a intervenit, conform Adevarul.ro.

 

Share With: