HomeStiriSecuritate FizicaO școală din SUA înarmează profesorii cu pietre împotriva atacurilor armate
o-scoala-din-sua-inarmeaza-profesorii-cu-pietre-impotriva-atacurilor-armate

O școală din SUA înarmează profesorii cu pietre împotriva atacurilor armate

o-scoala-din-sua-inarmeaza-profesorii-cu-pietre-impotriva-atacurilor-armateO școală din mediul rural din SUA a decis sporirea securității după ce ințial a stabilit ca profesorii și elevii să folosească pietre pentru a se apăra în cazul unui atac armat.

O șocală din mediul rural din statul Pennsylvania, Statele Unite, care a înarmat profesorii și elevii cu pietre pentru a preveni potențialele atacuri armate a pregătit măsuri suplimentare de securitate prin angajarea de personal înarmat de securitate, conform japantimes.co.jp.

Fiecare sală de clasă a școlii este prevăzută cu o găleată de 19 liti ce conține pietre de râu. Conform directorului instituției, pietrele sunt doar o mică măsură de securitate.

Districtul din care face parte școala a instalat camere de securitate, a securizat intrările și fortificat ușile pentru a preveni atacurile, conform news.sky.com.

Cercetările arată că polițiști sau profesori înarmați nu ar putea face ca o instituție de învățământ să fie mai sigură deoarece nu rezolvă problema de bază, scrie dbknews.com.

Măsurile luate sunt menite doar să protejeze școlile, dar elevii nu sunt în permanență în siguranță deoarece nu se află mereu în școală. Protejarea școlii nu înseamnă și protejarea elevilor atunci când ei se află în altă parte.

 

 

 

Share With: