[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

O mașină de transport valori s-a răsturnat în Capitală

O maşină de transport valori a unei firme de pază a fost implicată într-un accident și s-a răsturnat, miercuri, în sectorul 5 al Capitalei.

O dubă şi un autoturism s-au ciocnit violent, în apropierea unui centru comercial din Bucureşti. În urma impactului, duba, care aparţine unei companii specializate în transportul de valori, s-a răsturnat şi a blocat toată strada, scrie b1.ro.

În scurt timp, vehiculul a fost înconjurat de oameni de pază, pentru a proteja bunurile din interior.

Accidentul a avut loc într-o intersecţie intens circulată din sectorul 5 al Capitalei. Dubița s-a lovit violent de un autoturism în care se aflau doi tineri şi s-a răsturnat, scrie stirileprotv.ro.

În urma accidentului şoferul dubei a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost trasportat cu ambulanţa la spital. Şoferul şi doi pasageri au fost scoşi din vehicul de echipa de descarcerare. A fost nevoie de eforturile a 10 oameni pentru a ridica duba firmei de pază, conform digi24.ro.

Un alt accident care a fost implicată o mașină a unei firme de transport valori a avut loc în Botoșani, în ianuarie 2019. Accidentul a fost provocat de angajatul firmei de transport valori. Duba de transport valori a izbit puternic din spate un Opel care a oprit la semafor în apropiere de Uvertura Mall, precizează monitorulbt.ro.

Autoturismul Opel a frânat pentru a opri la semaforul care se transforma în culoarea roşie, însă duba blindată a venit cu viteză din spate şi şofrul nu a mai putut opri în timp util, astfel că a izbit cu putere maşina din faţă.
Impactul a fost unul atât de violent, încât autoturismul Opel a traversat forţat întreaga intersecţie. Din fericire nu, au fost victime.

De asemenea, în ianuarie 2018, o autoutilitară a societății G4S, care asigura servicii de transport valori pentru o bancă comercială din Botoșani, a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a ieșit în decor, pe drumul național acare leagă Dorohoiul de Darabani, relatează botosaninews.ro.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019