HomeStiriSecuritate FizicaO mașină de transport valori s-a răsturnat în Capitală
O mașină de transport valori s-a răsturnat în Capitală

O mașină de transport valori s-a răsturnat în Capitală

O mașină de transport valori s-a răsturnat în CapitalăO maşină de transport valori a unei firme de pază a fost implicată într-un accident și s-a răsturnat, miercuri, în sectorul 5 al Capitalei.

O dubă şi un autoturism s-au ciocnit violent, în apropierea unui centru comercial din Bucureşti. În urma impactului, duba, care aparţine unei companii specializate în transportul de valori, s-a răsturnat şi a blocat toată strada, scrie b1.ro.

În scurt timp, vehiculul a fost înconjurat de oameni de pază, pentru a proteja bunurile din interior.

Accidentul a avut loc într-o intersecţie intens circulată din sectorul 5 al Capitalei. Dubița s-a lovit violent de un autoturism în care se aflau doi tineri şi s-a răsturnat, scrie stirileprotv.ro.

În urma accidentului şoferul dubei a avut nevoie de îngrijiri medicale şi a fost trasportat cu ambulanţa la spital. Şoferul şi doi pasageri au fost scoşi din vehicul de echipa de descarcerare. A fost nevoie de eforturile a 10 oameni pentru a ridica duba firmei de pază, conform digi24.ro.

Un alt accident care a fost implicată o mașină a unei firme de transport valori a avut loc în Botoșani, în ianuarie 2019. Accidentul a fost provocat de angajatul firmei de transport valori. Duba de transport valori a izbit puternic din spate un Opel care a oprit la semafor în apropiere de Uvertura Mall, precizează monitorulbt.ro.

Autoturismul Opel a frânat pentru a opri la semaforul care se transforma în culoarea roşie, însă duba blindată a venit cu viteză din spate şi şofrul nu a mai putut opri în timp util, astfel că a izbit cu putere maşina din faţă.
Impactul a fost unul atât de violent, încât autoturismul Opel a traversat forţat întreaga intersecţie. Din fericire nu, au fost victime.

De asemenea, în ianuarie 2018, o autoutilitară a societății G4S, care asigura servicii de transport valori pentru o bancă comercială din Botoșani, a intrat în coliziune cu un autoturism, după care a ieșit în decor, pe drumul național acare leagă Dorohoiul de Darabani, relatează botosaninews.ro.

Share With: