[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

O mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei în Olt

O mașină a Poștei Române a fost jefuită de 200.000 de lei de un hoț în Balș, județul Olt. Șoferul mașinii a fost agresat și a ajuns la spital.

Un agent poştal de 55 ani din Balş, a fost victima unui jaf produs în localitate. Poştaşul a fost tâlhărit astăzi, de un grup de indivizi care, după ce l-au bătut crunt, au jefuit maşina ce transporta bani. Bărbatul susţine că atacatorii au luat din maşină suma de 200.000 de lei, scrie gds.ro.

La faţa locului s-a deplasat Ambulanţa Olt pentru a acorda îngrijiri medicale bărbatului agresat. Acesta ar suferi de traumatism toracic.

Potrivit IPJ Olt, în această dimineață, în jurul orei 05.00, au fost sesizați prin SNUAU 112 despre faptul că, o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violenţă, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit.

Poștaș din Balș, în vârstă de 55 ani a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Slatina, cu traumatism toracic”, a declarat purtătorul de cuvânt al Ambulanţei Olt, Marian Furtună, citată de realitateadeolt.net.

În această dimineață, în jurul orei 5.00, am fost sesizați prin 112 despre faptul că o persoană necunoscută, cu fața acoperită, ar fi sustras, prin violența, o geantă cu o sumă de bani dintr-o mașină, din orașul Balș, după care ar fi fugit. Polițiștii din cadrul Poliției orașului Balș, împreună ce cei din cadrul Serviciului de Investiții Criminale s-au deplasat de îndată la fața locului și efectuează cercetări în vederea stabilirii situației de fapt și identificării celui care a săvârșit fapta”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Olt, Alexandra Dicu.

Potrivit unor surse, atacatorul a reuşit să fugă cu suma de 200.000 lei.

În octombrie 2018, un poștaș împreună cu o altă persoană au înscenat furtul a 60.200 de lei, pe care acesta îi avea în posesie, scrie securityportal.ro.

La data de 10 octombrie 2018, în jurul orei 12:15, poliția a fost sesizată de către un bărbat, de 40 de ani, din Cojocna, factor poștal, cu privire la faptul că, în timp ce își desfășura activitatea pe strada Nirajului, din Cluj-Napoca, a fost pulverizat în față cu un spray iritant lacrimogen și i-au fost sustrași circa 60.200 de lei de către o persoană necunoscută, precizează IPJ Cluj.

În urma investigațiilor efectuate, s-a stabilit că sesizarea făcută de persoana vătămată nu este reală. Conform cercetărilor efectuate, bărbatul ar fi avut o înțelegere prealabilă cu o altă persoană, cei doi înscenând sustragerea banilor.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019