[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

O încercare de a scăpa de controlul de securitate a creat panică pe aeroport

Un bărbat a încercat să treacă de controlul de securitate de pe aeroport fără a fi verificat, iar incidentul a creat panică și a dus la închiderea temporară a procesului de verificare.

Un bărbat de 37 de ani a fost arestat de autoritățile SUA după ce a încercat să treacă de controlul de securitate de pe aeroportul internațional din Orlando. Incidentul a creat panică în rândul călătorilor deoarece se credea că bărbatul ar fi avut o armă, scrie dailymail.co.uk.

Bărbatul s-a apropiate de punctul de securitate, care duce către poarta de îmbarcare cu numărul 59, punct de securitate aflat în parte de vest a aeroportului, în jurul orei locale 12.15, sâmbătă la prânz.

Într-o postare pe Twitter, poliția din Orlando a precizat că, atunci când autoritățile au încercat să îl aresteze pe bărbat, acesta a băgat mâna în buzunar și a îndreptat-o către persoanele aflate în apropiere spunând că are o armă. Prin urmare s-a creat panică deși bărbatul nu avea o armă.

Poliția a declarat că suspectul, pe nume Ryan Scott Mills, era neînarmat, adăugând că în incident nu a fost implicată nicio armă și că nu au fost trase focuri de armă, scrie abcnews.go.com.

Mills a fost oprit de agenții TSA în timp ce încerca să treacă de controlul de securitate. Aceștia i-au chemat în ajutor pe polițiști. Când polițiștii au încercat să îl aresteze, a băgat mâna în buzunar, ia ro persoană necunoscută din public a strigat că acesta are o armă, conform poliției.

În urma panicii create, persoanele din jurul punctului de securitate au fugit. Unii au trecut peste punctul de verificare al securității, ceea ce a dus la suspendarea imediată a operațiunilor de scanare. Unii călători au fost răniți în urma situației de panică create (pentru că au fost împinși de mulțime), dar rănile au fost minore, spune poliția din Orlando.

Un purtător de cuvânt al aeroportului a precizat că incidentul a avut loc la o oră de vârf pentru operațiunile de verificare a călătorilor, dar operațiunile au fost reluate.

Share
Publicat de
Cristina

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019