[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Locuință jefuită și incendiată în Dâmbovița

Un bărbat din localitatea Poiana, județul Dâmbovița, ar fi reclamat că locuința i-a fost jefuită și incendiată de hoți.

Un bărbat din localitatea Poiana, județul Dâmbovița, ar fi reclamat, joi, la numărul unic 112, că persoane necunoscute au intrat în casa lui şi au furat 60.000 de lei, iar apoi au dat foc locuinţei, relatează Mediafax.

Din primele date, se pare că persoane necunoscute ar fi pătruns în locuinţa părţii vătămate şi ar fi răvăşit bunurile, posibil în vederea sustragerii de bani şi de obiecte de valoare. Ulterior, acestea ar fi incendiat locuinţa”, au transmis reprezentanţii IPJ Dâmboviţa.

În prezent, poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi găsirea autorilor. Potrivit unor surse judiciare, bărbatul din localitatea Poiana susţine că din casă i-ar fi fost furată suma de 60.000 de lei.

Poliţiştii din cadrul Secţiei Nr. 13 Poliţie Rurală Titu au fost sesizaţi, joi, 22 august, prin numărul unic pentru apeluri de urgenţă 112, de către un bărbat din Poiana, că locuinţa sa este cuprinsă de flăcări, relatează adevarul.ro.

Imediat, la faţa locului s-au deplasat echipaje de poliţie şi de la I.S.U Dâmboviţa pentru lichidarea incendiului şi efectuarea de verificări.

Familia de agricultori plecase dis-de-dimineaţă la muncile câmpului. La un moment dat, amintindu-şi că a uitat ceva, băiatul s-a întors. A avut un şoc atunci când a văzut că iese fum din casă, iar ferestrele sunt larg deschise.

Păgubiţii spun că au rămas fără 150.000 de lei și mai multe bijuterii din aur, conform stirileprotv.ro.

Joi dimineaţă, bărbatul a plecat la câmp, iar soţia şi fiul cel mare se îndreptau către piaţă să vândă recolta. Pe drum, tânărul a realizat că mai are nevoie de ceva bani şi s-a întors acasă. Aşa a descoperit dezastrul.

Oamenii povestesc că hoţii – care au intrat prin curtea unor vecini – au răvăşit toate camerele, iar la final au incendiat saltelele, dar şi mesele şi scaunele, să îşi ascundă urmele. Anchetatorii spun că, din primele verificări, focul ar fi fost pus intenţionat. Din locuinţă lipseşte o importantă sumă de bani. În acest moment există un cerc de suspecţi, iar anchetatorii urmează să dea de urmele făptaşilor.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019