HomeStiriSecuritate FizicaJaf la un magazin de electronice: Hoții au furat zeci de telefoane mobile în doar un minut

Jaf la un magazin de electronice: Hoții au furat zeci de telefoane mobile în doar un minut

Un magazin de electronice și electrocasnice din Târgoviște a fost jefuit de patru indivizi mascați care au furat, într-un minut, zeci de telefoane mobile de ultimă generație, în valoare de 200.000 de lei.

Patru indivizi mascaţi au intrat în parcarea unui magazin de electronice și electrocasnice din Târgoviște cu o maşină. Înarmaţi cu o rangă, aceştia au forţat uşa, au intrat şi – într-un singur minut – au furat zeci de telefoane mobile de ultimă generaţie, conform observator.tv.

Paguba se ridică la 200 de mii de lei. Totul a fost descoperit când au sosit agenţii de pază, care au sunat la 112. Magazinul este dotat cu sistem de alarmă şi de supraveghere video, iar anchetatorii încearcă acum să găsească anumite piste ca să îi prindă pe făptaşi.

Jaful a avut loc în noaptea de 3 spre 4 decembrie și a fost descoperit în jurul orei 6 dimineața cu puţin timp înainte ca angajaţii să vină la serviciu, potrivit polițiștilor, precizează adevarul.ro.

Poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Târgovişte desfăşoară activităţi specifice în vederea identificării unor persoane bănuite de furtul unor bunuri din incinta unei societăţi comerciale de pe rază locallităţii Târgovişte, fapta comisă în cursul nopţii de 3 spre 4 decembrie. De asemenea, activităţile poliţiştilor se concentrează şi pe linia recuperării prejudiciului. Cercetările sunt efectuate sub coordonarea procurorului de caz, actionandu-se pe cercul de suspecţi, în vederea documentării activităţii infracţionale şi respectiv tragerii la răspundere penală a autorilor”, arată IPJ Dâmboviţa.

Share With: