HomeStiriSecuritate FizicaJaf la un magazin de bijuterii din Brăila: Hoțul a folosit spray lacrimogen
Jaf la un magazin de bijuterii din Brăila: Hoțul a folosit spray lacrimogen

Jaf la un magazin de bijuterii din Brăila: Hoțul a folosit spray lacrimogen

Jaf la un magazin de bijuterii din Brăila: Hoțul a folosit spray lacrimogenUn individ a pulverizat spray iritant-lacrimogen într-un magazin de bijuterii din Brăila și a fugit cu 10 lănțișoare din aur.

Un jaf a avut loc vineri, la un magazin de bijuterii din Braila, dupa ce un barbat a atacat vanzatoarea cu un spray lacrimogen si a reusit sa fuga cu mai multe lantisoare din aur care ii erau aratate, scrie ziare.com.

Jaful a fost anuntat la numarul unic de urgenta 112, autorul apelului anuntand ca un individ a stropit vanzatoarea magazinului cu un spray iritant-lacrimogen si a reusit astfel sa sustraga cel putin 10 lantisoare din aur care ii erau prezentate.

Vineri, în jurul orei 13.04, polițiștii brăileni au fost sesizați prin apel la 112 că un individ a furat 10 lănțișoare de aur dintr-un magazin de bijuterii, situat în zona Barierei Călărașilor, din municipiu. Individul s-ar fi arătat interesat să achiziționeze bijuterii, iar vânzătoarea tocmai îî prezenta cele 10 lănțișoare. La un moment dat, bărbatul a pulverizat spray iritant-lacrimogen spre femeie și a fugit cu bijuteriile, scrie obiectivbr.ro.

Poliţiştii fac cercetări pentru identificarea şi localizării autorului jafului, scrie mediafax.ro.

Poliţia a solicitat şi ajutorul populaţiei, pentru a-l găsi pe atacator. Individul are înălţime de aproximativ 1,80 metri, constituţie astenică, brunet, barbă. În momentul jafului, bărbatul era îmbrăcat cu tricou alb şi blugi.

Share With: