HomeStiriSecuritate FizicaJaf în plină zi la o casă de amanet din Capitală
Jaf în plină zi la o casă de amanet din Capitală

Jaf în plină zi la o casă de amanet din Capitală

Jaf în plină zi la o casă de amanet din CapitalăUn jaf a avut loc în plină zi la o casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei: o angajată a fost electrocutată și încătușată.

O casa de amanet din București a fost jefuita, luni, la amiaza. Din casa de amanet din Sectorul 2 al Capitalei s-au furat bani si mai multe bunuri, după ce o angajata a fost amenințată și imobilizata de persoane necunoscute, scrie ziare.com.

Astazi, in jurul orei 12:40, prin apel la 112 a fost sesizat faptul ca persoane necunoscute au patruns in incinta unei societati comerciale de tip amanet, pe raza Sectorului 2, unde au amenintat angajata, au imobilizat-o, dupa care au sustras o suma de bani si mai multe bunuri”, transmite Politia Capitalei intr-un comunicat.

Poliţia Capitalei anunţă că luni a fost sesizat prin 112 că mai multe persoane au intrat într-o casă de amanet din Sectorul 2 al Capitalei, au ameninţat angajata, au imobilizat-o, după care au fugit cu o sumă de bani şi mai multe bunuri, relatează Mediafax.

La faţa locului au ajuns poliţişti ai Secţiei 7, precum şi echipaj de prim ajutor. Angajata este examinată din punct de vedere medical, anunţă sursa citată.

Cercetările sunt efectuate de Serviciul Investigaţii Criminale din Poliţia Capitalei, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 2, precizează news.ro.

Un alt jaf în plină zi a avut loc peste ocean în Statele Unite. 3 hoţi au reuşit să fure bijuterii în valoare de 4 milioane de dolari din cartierul Manhattan din New York, informează stirileprotv.ro.

Când au intrat în magazin, hoţii s-au dat drept clienţi. Dar în loc să cumpere, au scos pistoalele şi i-au ameninţat pe cei 4 vânzători. La un moment dat, i-au pus la pământ şi i-au legat cu bandă adezivă, după care au început să îşi umple până la refuz rucsacele. Niciunul dintre indivizi nu avea faţa acoperită, aşa că poliţiştii i-au putut identifica uşor în imaginile suprinse de camerele video ale magazinului.

Chiar dacă jaful a fost filmat în totalitate de camerele de supraveghere, hoţii sunt în continuare căutaţi de poliţişti. După ce au comis jaful în plina zi, hoţii au plecat ca şi cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Share With: