[simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip] [simple_tooltip content='SPAccess'] [/simple_tooltip]
Securitate Fizica

Jaf în câteva secunde: 3 hoți au furat o geantă cu bani VIDEO

Trei hoți au furat, în câteva secunde, o geantă cu bani din portbagajul mașinii unui administrator al unei case de schimb valutar din Suceava.

Jaful a avut loc joi dimineață într-o parcare din spatele complexului comercial de pe Mărășești, municipiul Suceava. Un valutist a fost jefuit în parcare, după ce hoții au reușit să fure din mașina acestuia o sumă mare de bani, scrie monitorulsv.ro.

Hoții au fost văzuți de câțiva martori în timp ce acționau cu ranga la portbagajul mașinii, iar în momentul în care oamenii au încercat să pună mâna pe ei, aceștia au au fugit cu autoturismul, lovind cu acesta o mașină parcată în zonă.

Trei indivizi cu cagule şi cu mănuşi au spart maşina lui Vasile Poenaru, patronul caselor de schimb valutar Kantor, şi au luat de acolo o pungă plină cu valută. Au fost martori la incident, parcarea fiind printre blocuri. Mai mult, trei femei au încercat să oprească maşina cu care au plecat indivizii şi au sunat la 112.

Jeful a durat 60 de secunde. Trei indivizi cu cagule şi cu mănuşi au spart maşina lui Vasile Poenaru, patronul caselor de schimb valutar Kantor, şi au luat de acolo o pungă plină cu valută. Au fost martori la incident, parcarea fiind printre blocuri. Mai mult, trei femei au încercat să oprească maşina cu care au plecat indivizii şi au sunat la 112, potrivit ziarulevenimentul.ro.

Poliţiştii au ridicat probe şi fac filtre pe drumuri pentru a pune mâna pe hoţi. Spargerea a fost surprinsă de camerele de supraveghere ale unei firme. În imagini se vede cum vehiculul este spart cu ranga de unul din indivizi în timp ce el este aşteptat cu maşina de alte două persoane.

Prejudiciul s-ar ridica la peste 100.000 de euro.

În jurul orei 9.30, o femeie a sesizat poliţia că în zona străzii Oituz, trei bărbaţi au forţat portbagajul unui autoturism parcat, au furat o geantă şi au urcat într-un alt vehicul. Au plecat de la faţa locului, acroşând uşor un alt vehicul parcat. A fost identificat propietarul maşinii care a fost forţată, acesta fiind administratorul unei case de schimb valutar, El a declarat că în portbagaj avea o geantă în care avea bani fără a putea preciza cuantumul sumei”, a declarat Ionuţ Epureanu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, pentru adevarul.ro.

Vasile Poenaru, bărbatul păgubit de hoţi joi dimineaţă, a lipsit mai bine de jumătate de oră din parcarea unde și-a lăsat mașina deoarece s-a dus să vadă dacă sediul băncii este deschis pentru că voia să depoziteze nişte bani.

Surse neoficiale susţin că în sacoşa furată ar fi fost peste 200.000 de euro. Suma nu a fost confirmată de valutist. El le-a spus jurnaliştilor că hoţii i-au furat doar un leu.

Share
Publicat de
C. R.

Stiri Recente

Conferința de Analiză de Risc – Ediția a V a

Ediția a V-a a Conferinței de analiză de risc va avea loc pe data de…

March 5, 2020

The Power of Video 2020

Roadshow-ul Power of Video, organizat de Milestone Systems, va demonstra diferite moduri în care conținutul…

March 5, 2020

Reținuți pentru complicitate la furt și tâlhărie

La data de 18 decembrie., polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției municipiului Roman au…

December 20, 2019

De ce să nu folosești rețelele WiFi publice gratuite și ce riști dacă o faci

Într-o lume cu abonamente la cu trafic de internet nelimitat, nu mai ai nevoie neapărat…

December 20, 2019

Atacuri de phishing şi malware, apărute în contextul celui mai nou film din seria ”Star Wars”

Cel mai recent film care continuă seria ”Star Wars” a atras atenţia atacatorilor chiar înainte…

December 20, 2019

Cercetați de polițiști pentru furturi din genți și buzunare

Polițiștii ieșeni au identificat trei bărbați și o tânără, bănuiți de furturi din genți și…

December 20, 2019