HomeStiriSecuritate FizicaJaf de sute de mii de euro la un magazin de haine de lux din Milano

Jaf de sute de mii de euro la un magazin de haine de lux din Milano

Mai mulți hoți au jefuit un magazin de haine de lux în Cadrilaterul Modei, la Milano. Prejudiciul se ridică la aproximativ de 300.000 de euro.

Jaful produs sâmbătă, 17 noiembrie, la magazinul Moorer de pe Via della Spiga ar putea reprezenta un prejudiciu de până la 300.000 de euro. Magazinul este cunoscut pentru hainele, jachete și alte tipuri de îmbrăcăminte de iarnă de lux, relatează milanotoday.it.

Cu toate acestea, managerii magazinului încă evaluează pagubele. Fiecare articol valorează câteva zeci de mii de euro Jaful a avut loc în primele ore ale nopții.

Agentul de securitate a fost alertat de alarmă, dar când a ajuns la fața locului ușa fusese forțată și întregul magazin era răvășit.

Hoții au făcut o selecție a celor mai valoroase modele ale colecției, care valorează individual de la 1.500 la 35.000 de euro, caracterizate prin fineţea şi excelenţa materialelor, care pornesc de la caşmir, până la piele prelucrată extrem de subţire prin metode speciale, precizează repubblica.it.

Furtul a avut loc în Cadrilaterul Modei, la Milano – unul dintre cele mai importante cartiere ale modei din întreaga lume. Patru hoți au jefuit cel mai blindat loc posibil în doar 90 de secunde, conform evz.ro.

„Din 2014 până astăzi am suportat cinci furturi la comandă, din care patru aici, la firmă”, a declarat Moreno Faccincani, administrator delegat al MooRER Spa. „Aceasta ne-a dus la mărirea exponenţială a protocoalelor de securitate în firma noastră, cu sisteme de alarmă sofisticate şi prezenţa permanentă a agenţilor de pază, de parcă am fi fost un magazin de bijuterii. Nu-mi imaginam ca un loc atât de blindat precum Cadrilaterul ar putea fi, iată, atât de uşor atacabil”.

Share With: