HomeStiriSecuritate FizicaJaf de 20.000 de euro din locuința unei femei din Bistrița
paza-buna-ajuta-politia-la-prinderea-infractorilor

Jaf de 20.000 de euro din locuința unei femei din Bistrița

O femeie care are grijă de casa parohială evanghelică din Bistriţa a chemat Poliţia după ce din casă i-au dispărut 20.000 de euro.

Persoane necunoscute ar fi sustras 20.000 de euro din casa unei femei care are grijă de casa parohială evanghelică din Bistriţa. Poliţiştii au fost alertaţi joi cu privire la faptul că din locuinţa de serviciu a femeii ar fi dispărut 20.000 de euro. Politiştii Biroului de Investigaţii Criminale fac cercetări pentru identificarea şi tragerea la răspundere a autorilor, scrie mytex.ro.

„Am fost sesizaţi despre faptul că din locuinţa de serviciu a unei femei din Bistriţa a fost sustrasă suma de 20.000 de euro”, au declarat surse judiciare pentru MEDIAFAX.

Potrivit unor surse Bistrițeanul.ro, aceasta ținea economiile de-o viață ale familiei în casa parohială. Se pare că hoțul a știut exact unde să caute și a dispărut cu 20.000 de euro. Familia bănuiește un individ din Târnăveni, județul Mureș, scrie bistriteanul.ro.

„Problema e că nu pe domnu` părinte l-a tâlhărit, ci pe mama mea, care e angajată la Parohia Evanghelică de aproape 20 de ani și are grijă de curățenie și tot ce mai e nevoie la o parohie. Erau 20.000 de euro, adunați în 20 de ani din bani puși la ciorap din pensia lui tata, bani care erau pentru o garsonieră sau un apartament în care să-și poată trăi anii care le-au mai rămas de pensionari”, a explicat fiul femeii într-un comentariu pe Facebook.

Deocamdată furtul este înregistrat cu autor necunoscut.

Share With: