HomeStiriSecuritate FizicaJaf de 140.00 de lei din casa unui medic din Buzău
Jaf de 140.00 de lei din casa unui medic din Buzău

Jaf de 140.00 de lei din casa unui medic din Buzău

Jaf de 140.00 de lei din casa unui medic din BuzăuDin locuința unui medic din Buzău a fost furată o cutie de valori în care erau aproximativ 140.000 de lei şi bijuterii.

Casa părintească a unui medic din Buzău a fost prădată de hoţi, iar din locuinţă a fost furată o cutie de valori în care erau aproximativ 140.000 de lei şi bijuterii, conform unor surse judiciare, citate de Mediafax.

Sursele judiciare au mai precizat, miercuri, pentru corespondentul MEDIAFAX, că nu se ştie când a fost dată spargerea, aceasta fiind sesizată de proprietari în cursul zilei de marţi.

Sursele citate spun că există un cerc de suspecţi. În acest caz a fost deschis un dosar penal şi se fac cercetări pentru infracţiunea de furt.

Mai multe camere supraveghere i-au surprins pe suspecți cum au intrat în casă și au luat banii dintr-un seif, scrie dcnews.ro.

Medicul păgubit a depus o plângere la poliție și le-a dat oamenilor legii înregistrări de pe camerele de supraveghere.

Spargerea s-ar fi dat, în noaptea de 15 spre 16 iulie, la locuința de lângă piața Pleșcoi (Berca), la care medicul buzoian obișnuia să își petreacă weekendurile. Neoficial, în seiful furat de hoți s-ar fi aflat 1.4 miliarde de lei vechi, o suma mare in valuta și numeroase bijuterii si documente. Politistii au descoperit, in albia râului Buzau, seiful si o parte din documente si continua cercetările, scrie realitateadebuzau.net.

Medicul este extrem de cunoscut în Buzău pentru funcția pe care o are în cadrul unei importante comisii nu este sigurul care are astfel de necazuri.

Share With: