HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat la un magazin non-stop
jaf-armat-la-un-magazin-non-stop

Jaf armat la un magazin non-stop

jaf-armat-la-un-magazin-non-stopDouă persoane au jefuit un magazin non-stop din județul Cluj, după ce au amenințat vânzătoarea.

Două persoane sunt căutate de polițiști pentru tâlhărie calificată, după ce, se pare că sub amenințarea unui cuțit, joi noaptea ar fi sustras bani și țigări dintr-un magazin non-stop. „În jurul orei 4,30, poliția a fost solicitată la un magazin non-stop din cartierul Gheorgheni. Două persoane, sub amenințare, au sustras o sumă de bani din casa de marcat și un cartuș de țigări. La fața locului, polițiștii au găsit un cuțit”, a declarat vineri, purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, citat de Agerpres.

„În continuare, poliţiştii clujeni desfăşoară cercetări pentru identificarea şi prinderea celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de tâlhărie calificată”, a mai spus Daniel Boie, citat de monitorulbt.ro.

Nu se ştie care a fost suma de bani sustrasă de cei doi şi nici în ce mod a fost făcută ameninţarea la care a fost supusă persoana care vindea în magazin.

Potrivit unor surse, citate de monitorulcj.ro, cele două persoane ar fi avut un pistol, însă poliţiştii clujeni nu au menționat acest lucru dintr-un motiv sau altul, rezumându-se la a spune doar că la faţa locului au găsit un cuţit. Jaful a avut loc în jurul orei 4.30, pe strada Snagov. În magazin era o singură vânzătoare.

 

 

 

Share With: