HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat la un cazinou din Satu Mare
jaf cazinou galati

Jaf armat la un cazinou din Satu Mare

 

jaf cazinou galati

 

Un jaf armat a avut loc, luni dimineață, la un cazinou din Carei, Satu Mare.

Un individ a intrat în sala de jocuri şi a furat o pungă cu bani, după ce a amenințat-o pe casieriță cu pistolul, scrie stirileprotv.ro.

În momentul în care a avut loc atacul, în sala de jocuri nu se mai afla nimeni. Tâlharul a fugit cu 15.000 de lei şi e căutat acum de poliţişti în tot judeţul.

Un bărbat rămas neidentificat a intrat în noaptea de duminică spre luni, în jurul orei 4.00, într-un cazinou din municipiul Carei, situat pe Calea Mihai Viteazul, scrie opiniedecarei.com.

Un bărbat, care purta ochelari de soare voluminoși pentru a-și ascunde identitatea, a intrat în incinta sălii de jocuri de noroc și sub amenințarea unui pistol a sustras o sumă de circa 15.000 de lei, scrie presasm.ro.

Polițiștii au demarat imediat o anchetă. După ce a fost vizionate imaginile video, oamenii legii încearcă să stabilească identitatea bărbatului.

Polițiștii nu au reușit să stabilească încă dacă pistolul bărbatului a fost unul real sau unul de jucărie. Cert este că angajații cazinoului nu au vrut să testeze acest lucru, dat fiind faptul că un individ a împușcat mortal un polițist, în cursul zilei de duminică, în județul Timiș.

În decembrie 2018, un bărbat a încercat, să jefuiască un cazinou din Timișoara cu o macetă, conform securityportal.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş, un bărbat de 28 de ani a pătruns miercuri în societatea comercială, iar cu o macetă a ameninţat un angajat să îi dea toţi banii din casa de marcat.

Angajatul a apăsat de îndată butonul de panică, iar bărbatul a fugit. La scurt timp, în urma verificărilor efectuate de către poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale împreună cu poliţiştii Secţiei 2, a fost identificat”, a arătat IPJ Timiş.

Share With: