HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat la o sală de jocuri din Pitești
Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești

Jaf armat la o sală de jocuri din Pitești

Jaf armat la o sală de jocuri din PiteștiDoi indivizi cu fețele acoperite au jefuit, duminica dimineața, o sală de jocuri din centrul Piteștiului, înarmați cu un pistol și un topor.

Duminică dimineață, polițiștii Secției 2 Poliție Pitești au fost sesizați despre faptul că, de la o sală de jocuri, situată pe raza de competență, a fost sustrasă o sumă de bani, se precizează într-un comunicat al IPJ Argeș.

Polițiștii Biroului de Investigații Criminale Pitești și cei ai Secției 2 Poliție s-a stabilit că, duminică dimineață, două persoane, având feţele acoperite, au pătruns în incinta unei săli de jocuri, au agresat personalul de pază şi o angajată a sălii de jocuri şi au sustras o sumă de bani.

Persoanele agresate nu au fost rănite grav. Acestea au primit îngrijiri medicale însă au refuzat transportul la spital.

Potrivit poliţiştilor piteşteni, jaful armat a avut loc cu puţin timp înainte de ora 7.00, când două persoane mascate au intrat în sala de jocuri de noroc, iar una dintre ele a ameninţat angajaţii cu o armă, relatează Mediafax.

Deocamdată nu se ştie dacă arma este una reală, mai spun oamenii legii. Cei care au comis jaful au reuşit să plece cu 40.000 de lei.

La ora 6 şi 15 minute, doi indivizi mascaţi au intrat într-o sală de jocuri de pe bulevardul central din Piteşti. Unul avea o glugă pe cap şi un pistol în mână, iar celălalt o mască de Moş Crăciun şi un topor. Au mers ţintă la casieriţa care tocmai număra banii şi era supravegheată de un paznic, scrie stirileprotv.ro.

Doi clienţi au fost şi ei martori la aceste scene, înregistrate de camerele de supraveghere. Nimeni nu a avut timp de reacţie, pentru că agresorii i-au ameninţat cu armele.Jaful a durat 20 de secunde. Abia după ce au ieşit, casieriţa – înlemnita de frica – a apăsat butonul de panică. La faţa locului au venit mai multe echipaje de poliţie şi o ambulanţă.

Poliţiştii au constatat că înainte să intre în cazinou, hoţii au schimbat poziţia camerelor de supraveghere de pe stradă, pentru a nu fi văzuţi când fug.

Potrivit declaraţiilor angajaților, ambii atacatori aveau feţele acoperite, unul dintre ei, purtând o mască de Moş Crăciun, scrie adevarul.ro.

Potrivit ISU Argeş, cazinoul a fost verificat de Poliţie chiar în cursul lunii martie, ocazie cu care s-a constatat că nu avea planul de pază avizat, în sensul că trebuia să se hotărască cu ce tip de pază se asigură spaţiul: permanentă sau pe intervale limitate. Pentru această neconformitate, firma a fost sancţionată cu 2.000 de lei. Termenul de remediere a problemelor a fost fixat la 10 zile Restul aspectelor verificate la acel moment – existenţă seif, monitorizare video şi stocare imagini, existenţa şi funcţionarea butonului de panică – erau conforme.

Share With: