HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat la hotelul Ritz: Hoții au furat bijuterii în valoare de peste 4 milioane de euro
O masina a poliției in fata hotelului Ritz dupa jaf. Fotograf: THOMAS SAMSON/AFP

Jaf armat la hotelul Ritz: Hoții au furat bijuterii în valoare de peste 4 milioane de euro

O masina a poliției in fata hotelului Ritz dupa jaf. Fotograf: THOMAS SAMSON/AFPCinci persoane înarmate au jefuit, miercuri seara, un magazin de bijuterii din interiorul celebrului hotel Ritz de cinci stele din Paris.

Cinci bărbați înarmați cu topoare au spart vitrinele unui magazin de bijuterii din interiorul hotelului Ritz din Paris, în jurul orei locale 18.30, conform express.co.uk.

Hoții au spart vitrinele pentru a lua bijuteriile, iar martorii aflați în zonă susțin că au auzit împușcături. Trei dintre bărbați au fost prinși, iar alți doi au fugit.

Un post de televiziune susține că bijuteriile furate ar valora 4,7 milioane de euro și nu este clar dacă unele dintre bijuterii au fost recuperate.

Jaful a fost întrerupt de un polițist aflat în patrulare, dar două persoane au reușit să fugă cu un scuter, conform poliției, citată de Le Parisien, scrie bbc.com.

Comisarul de poliție al orașului a mulțumit polițiștilor, într-o postare pe Twitter,  pentru reacția lor rapidă care  dus la arestarea a trei bărbați.

Luxosul hotel de cinci stele din Paris se află chiar lângă Ministerul de justiție. Hotelul include o zonă comercială lângă intrarea din spate. Această zonă comercială găzduiește cinci magazine și 95 de vitrine ale unor magazine care vând bijuterii, ceasuri și haine de lux.

Share With: