HomeStiriSecuritate FizicaJaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia VIDEO
Jaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia

Jaf armat, în direct, la un post de radio din Brazilia VIDEO

Jaf armat, în direct, la un post de radio din BraziliaUn jaf armat a avut loc, în direct, la un post de radio din Brazilia, marți seara. Jaful a fost și filmat deoarece emisiunea era difuzată în direct și pe Facebook.

O emisiune de radio din Brazilia a fost întreruptă în plină desfăşurare în direct de un jaf armat care a avut loc în interiorul unuia dintre studiourile sale din Sao Paulo marţi noaptea, relatează postul WPTV, citează Mediafax.

SOT, o staţie radio online situată în Jardim, un cartier bogat din Sao Paulo, transmitea o emisiune în direct, când dintr-o dată un grup de trei bărbaţi înarmaţi au pătruns în interiorul studioului.

“Suntem jefuiţi”, a spus prezentatorul, în timp ce aproximativ 30 de ascultători radio urmăreau şi ascultau jaful în direct pe internet. Potrivit unuia dintre directorii postului de radio, oamenii care au urmărit emisiunea online au chemat poliţia, care a sosit după ce suspecţii au fugit.

Dându-se drept şoferi de livrări, cinci bărbaţi au reuşit să pătrundă în sediul postului. Ei au întrerupt o emisiune, i-au ameninţat cu o armă pe moderatori şi invitaţi, după care le-au luat bunurile de valoare pe care le aveau asupra lor, în special telefoanele şi bijuteriile. „Rămâi calm dacă nu vrei să mori“, a avertizat unul dintre hoţi. Jaful a fost surprins de un telefon mobil folosit la difuzarea emisiunii pe Facebook, relatează adevarul.ro.

În momentul jafului, în studio se afla şi Miss Sao Paulo, care se afla alături de echipa sa. Aceștia au crezut, iniţial că sunt doar victimele unei farse, dar totul a devenit serios atunci când au realizat că în fața lor se află atacatori reali, scrie libertatea.ro.

Share With: